Nieuwe voorzitter Schuldeiserscoalitie

Martijn van Veelen van NN Bank neemt het voorzitterschap van de Schuldeiserscoalitie over van Martin Neef van Vattenfall. Bij deze danken we hem voor zijn betrokkenheid en inzet tijdens de afgelopen 3 jaar.

Overdracht voorzitterschap

Geluk en (financieel)welzijn wordt mede bepaald door waar je wieg staat en waar/hoe je opgroeit. Mijn wieg stond in Indonesië, maar ik heb het geluk gehad dat ik geadopteerd ben door een Nederlandse familie, waardoor ik in de 1e wereld ben opgegroeid. Tegelijkertijd heb ik geen standaard jeugd gehad en heb ik ook tijden van (financiële) onzekerheid meegemaakt.


Als ervaringsdeskundige en door mijn functie bij NN Bank heb ik veel met het thema schuldenproblematiek en financiële gezondheid. Vanuit mijn persoonlijke ervaring weet ik hoe het is om te leven met toxische stress en onzekerheid en in mijn dagelijkse werk helpen wij de klanten van NN Bank om weer financieel gezond te worden.

Door mijn drive om maatschappelijk betrokken te zijn bij dit thema, was het ook een logische keuze om volmondig JA te zeggen toen ik werd gevraagd om het voorzitterschap van de Schuldeiserscoalitie over te nemen. Ik kijk er naar uit, om samen met alle coalitiepartners, bij te dragen aan een financieel gezond Nederland. Het is onze ambitie om de schuldenproblematiek structureel en op een sociale manier aan te pakken.

Deel dit artikel: